5 τρόποι για να ξεχωρίσει η online επιχείρηση σου

 

1. Εξυπηρέτηση πελατών

Στόχος είναι να κάνεις τους πελάτες σου να νιώθουν ξεχωριστοί προσφέροντας τους μια μοναδική αγοραστική εμπειρία. Εκτός της προσωπικής επαφής είναι σημαντικό να παρέχεις ολοκληρωμένη και άμεση εξυπηρέτηση. Δώσε βάση στις ανάγκες του πελάτη και φρόντισε να τις ικανοποιήσεις όσο περισσότερο μπορείς. 

 

2. Ακαταμάχητες Προσφορές

Δώσε στο αγοραστικό σου κοινό την ευκαιρία να σε γνωρίσει κάνοντας του μια προσφορά. Με αυτόν το τρόπο θα γνωρίσει την επιχείρησή σου και φυσικά αυξάνεις τις πιθανότητες να αποκτήσεις ένα μόνιμο αγοραστικό κοινό.

 

3. Ενισχύστε το email marketing της σελίδας σας

Δημιουργήστε ένα email καλωσορίσματος (welcome email): Είναι πολύ πιθανό κατα την επίσκεψη του στο ηλεκτρονικό σου κατάστημα ο πελάτης να κάνει εγγραφή. To welcome email σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε μία πρώτη θετική εντύπωση στους υποψήφιους πελάτες σας. Για να το κάνετε ακόμα πιο δελεαστικό για αυτούς, μπορείτε με την εγγραφή τους να τους προσφέρετε και κάποια μικρή έκπτωση για την επόμενη αγορά τους δίνοντας τους έναν κωδικό. Έτσι εμπλουτίζεις το email list της επιχειρησής σου και μπορείς να στέλνεις ενημερωτικά μυνήματα για νέα προϊόντα και προσφορές στους πελάτες σου.

 

4. Δώστε βάση στο Social Media Marketing της σελίδας σας

Τα Social Media παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην προώθηση της επιχείρηση σας και συνεπώς στην αύξηση των ηλεκτρονικών σας πωλήσεων. Εξάλλου, αν δεν προωθήσετε το e-shop σας ώστε να γίνει γνωστό, δε θα έχετε κέρδη. Για αυτό εκμεταλλευτείτε τη δύναμη που έχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Twitter και το Instagram, ακόμη και το Tik Tok προκειμένου να διαφημίσετε την επιχείρηση σας και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που αυτή προσφέρει. Δημιουργήστε το προφίλ του καταστήματος σας και φροντίστε να προβάλλετε τα προϊόντα σας με έξυπνους τρόπους και διαφημίσεις που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον και την προσοχή των online αγοραστών. 

 

5. Διαφήμιση Google AdWords

Το Google αποτελεί την μεγαλύτερη πλατφόρμα αναζητήσεων παγκοσμίως με πάνω από 3,5  δισεκατομμύρια μοναδικές αναζητήσεις την ημέρα. Αυτό συνεπάγεται ούτε λίγο, ούτε πολύ πάνω από 40.000 αναζητήσεις το δευτερόλεπτο κατά μέσο όρο. Η εμφάνιση της επιχείρησης σου στο google συμβάλει τόσο στην επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σου όσο και στην αύξηση των πωλήσεων της επιχείρησης σου.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *